ALAIN SANCHOYERTO ORIVE LAURO IKASTOLAKOA XXXVI Muskizko Krossa irabazi du alebin frogan. - ultrarunnerdreams
Sueños de un corredor de carreras de ultra distancia.
Atletismo, Cross Country, Trail, Ultra Distancia, carreras de montaña, material, entrenamientos, sueños, crónicas de las principales carreras, opiniones, hidratación, nutrición deportiva
16146
post-template-default,single,single-post,postid-16146,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18780

2017 01 22 Muskiz

Muskizen egindako lasterketan, korrikalari askok eman dute hasiera alebin frogan. Hori esker hasiera ederra eman digute guztioei.

B02
Lasterketaren hasiera 11:35tan eman da eta lehenengo metroak eta gero lastekari bakoitzak bere lekuak artzen joan da. Lasterketa irabazi nahi zuten korrikalariak buruko postuak artzen joan dira, lasterketaren ritmoa jartzen. Alainek  buruko poztuak artzen joan da bere ritmoa artzen eta ez du poztu hau utzi helmugara iritzi arte.
B08
B07
Alebineko lasterketa 2.200 metrokoa izan da, bi bira luzeetan banatuta. Bidearen egoera onaren ondorioz, kirol oneko zalei eta korrikalariei egun bikaina pasatzea eragin digu. Gainera handien Bizkaiko txapelketaren lasterketa egon da ere.

B09
Burukoen askarrago joan direnean froga lau korrikalarien bitartean jokatu da helmugarako 300 metro faltatzen zirenean. Alainek helmugarako 200 metro falta zirenean  eritmo aldaketa egin du eta azkenengo 100 metroak bakarrik egin ditu.

B13
B12
Atletetako eta haien guztien lehiako kopuru handiei esker eskaintzen ari digute  urte soragarri hau atletismoko zale amorratu guztiei, atletek gozatzen dute gurasoen konpainian, entrenatzaileengan eta lagunengan tokian  lasterketa oso hunkigarri eta lehiakorretako.

Korrikalari  askoren  parte-artzea, Bizkaiko Federazioaren ezin hobeko antolaketa eta Muskizko clubari esker, guztiok egun zoragarria pasatu dugu Muskizen.